Η γιαγιά γύρισε από τον τάφο τρεις μέρες μετά το “θάνατο” της και λίγο πριν την αποτέφρωση

Η 70χρονη Ταϊλανδή, Φινίγ Σοπαγιόρν, είχε ζήσει5017038 μια γεμάτη ζωή, είχε έρθει όμως η ώρα ν’ αποχαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο. Στην κηδεία της είχε καταφτάσει η οικογένεια κι όλο το χωριό γιατί ήταν πολύ αγαπητή. Λίγο όμως πριν το φέρετρό της μπει στο θάλαμο αποτέφρωσης, το πτώμα της άρχισε να κουνιέται.

Την ανεπαίσθητη κίνηση πρόσεξε μόνο ο παππούς κι όλοι πίστεψαν ότι τα μάτια του έκαναν «παιχνιδάκια» από τη συγκίνηση και την απώλεια της πολυγαπημένης του γυναίκας, που είχαν ζήσει μια ολάκερη ζωή μαζί.

Εξάλλου, η γυναίκα του είχε ανακηρυχθεί νεκρή στις 20 Οκτωβρίου και είχε περάσει ήδη τρεις μέρες στην κάσα, περιμένοντας υπομονετικά την αποτέφρωση, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Πριν την αποτέφρωση, ο άντρας της παραλίγο μακαρίτισσας είχε πραγματοποιήσει το θρησκευτικό τελετουργικό να πλύνει το πρόσωπο της πεθαμένης μ’ ένα βρεγμένο πανί. Ήταν τότε που παρατήρησε ότι η εδώ και τρεις μέρες νεκρή γυναίκα του ανέπνεε ελαφρά και τα βλέφαρά της τρεμόπαιζαν ανεπαίσθητα.

«Κατά τη διάρκεια της κηδείας, ήμουν το τελευταίο πρόσωπο που την άγγιξε, πριν την αποτέφρωση. Ευχόμουν να έχει μια ευτυχισμένη άλλη ζωή. Και τότε κούνησε τα μάτια. Φώναξα στα παιδιά μου, αλλά δεν με πίστεψαν. Νόμιζαν ότι έχω παραισθήσεις», λέει ο παραλίγο χήρος, Θαβίν Σοπαγιόρν, στη Sun.

Μάλιστα, οι συγγενείς του συνέχιζαν να δυσπιστούν στο θαύμα της «ανάστασης» της 70χρονης και χρειάστηκε να την εξετάσει η νύφη της που είναι γιατρός για να πειστούν ότι ήταν ζωντανή και καλά στην υγεία της.

«Δεν ήταν η ώρα της να πεθάνει», σχολίασε ο σύζυγος της «αναστημένης» 70χρονης, χαρούμενος.