Επίθεση Τραμπ εναντίον Χίλαρι Κλίντον, την οποία αποκαλεί “απατεώνισσα”

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στη Χίλαρι Κλίντον μέσω Twitter η οποία πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι μπορεί να τον νικήσει ξανά» σε εκλογές.4809213

Ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε για άλλη μια φορά στο «στόχαστρο» τη Χίλαρι Κλίντον, εξαπολύοντας επίθεση μέσω Twitter κατά της πρώην υπουργού Εξωτερικών και αντιπάλου του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

«Νομίζω ότι η απατεώνισσα Χίλαρι Κλίντον θα έπρεπε να μπει στην κούρσα (για το χρίσμα των Δημοκρατικών) και να προσπαθήσει να το κλέψει από την υπεραριστερή Ελίζαμπεθ Ουόρεν», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, την Τρίτη.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι «η απατεώνισσα» («crooked») θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για «όλα τα μεγάλα εγκλήματά της», αναφερθείς στην υπόθεση με τα e-mails που είχε διαγράψει.

​Η Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποίησε κι αυτή το Twitter για να απαντήσει στον Τραμπ:

«Μη με βάζεις σε πειρασμό. Κάνε τη δουλειά σου», έγραψε η Κλίντον.

Τρολάρισμα στον τηλεοπτικό αέρα από την Κλίντον

Η ίδια απάντησε εκτενέστερα και μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι «ίσως να μην χρειάζεται επαναληπτικός αγώνας».

«Προφανώς μπορώ να τον νικήσω ξανά», είπε σε μια έμμεση αναφορά στο γεγονός ότι είχε κερδίσει περισσότερες ψήφους από τον αντίπαλό της αλλά έχασε την προεδρία λόγω του εκλογικού συστήματος στις ΗΠΑ.

«Αυτό το τελευταίο tweet είναι τόσο χαρακτηριστικό γι’ αυτόν. Τίποτα δεν έχει εξεταστεί περισσότερο και ελεγχθεί απ’ ό,τι τα emails μου. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Είτε ψεύδεται είτε έχει παραισθήσεις είτε και τα δύο», πρόσθεσε η Χίλαρι Κλίντον.