Ο Ελτον Τζον αποκαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ χαστούκισε τον ανιψιό της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται, σύμφωνα με το βιβλίο του Έλντον Τζον να χαστούκισε τον ανιψιό της και ο Ρίτσαρντ Γκιρ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε4361352 να διεκδίκησαν ερωτικά την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Εγώ», ο Έλτον Τζον αποκαλύπτει τόσο ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ χαστούκισε τον ανιψιό της μπροστά του όσο και το πώς διεκδίκησαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ, μετά το διαζύγιό της από τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Συγκεκριμένα, ως προς την απρεπή συμπεριφορά της Βασίλισσας, ο Έλτον Τζον γράφει πως χαστούκισε τον Υποκόμη Λίνλεϊ όταν αρνήθηκε να προσέχει την άρρωστη αδελφή του, Λαίδη Σάρα Άρμστρονγκ-Τζόουνς:

«Όταν ο Λίνλεϊ προσπάθησε επανειλημμένα να την απομακρύνει, η Βασίλισσα τον χαστούκισε ελαφρά, λέγοντάς του: “Μην [χαστούκι] διαφωνείς [χαστούκι] μαζί [χαστούκι] μου [χαστούκι], είμαι [χαστούκι] η Βασίλισσα!”». Εν τέλει, εκείνος την υπάκουσε.

Ο Έλτον Τζον, βέβαια, υπογραμμίζει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι άγρια, αλλά μπορεί να γίνει αρκετά αστεία.

Χολιγουντιανός καβγάς για χάρη μιας Πριγκίπισσας

Στη συνέχεια, ο Έλτον Τζον -σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail»- ανακαλεί τον καβγά ανάμεσα στον Σιλβέστερ Σταλόνε και στον Ρίτσαρντ Γκιρ για τα μάτια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα σ’ ένα πάρτι:

«Ήταν χωρισμένη από τον [Πρίγκιπα] Κάρολο και ο Ρίτσαρντ είχε χωρίσει με τη Σίντι Κρόφορντ. Κατέληξαν να κάθονται μπροστά στο τζάκι μαζί, απομονωμένοι σε μια έντονη συνομιλία».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ζήλεψε και είπε, φανερά εκνευρισμένος, στον Ρίτσαρντ Γκιρ:

«Ποτέ δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι ο “Πρίγκιπας γ… Γοητευτικός” θα ήταν εδώ. Αν την ήθελα, θα την είχα πάρει!».