Στις 7 Οκτωβρίου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται 67 χρόνων

Στις 7 Οκτωβρίου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται 67 χρόνων, αλλά παραμένει ενεργός και σε εγρήγορση τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Πεσκόφ, αποκάλυψε πώς θα περάσει τα γενέθλιά του ο Ρώσος Πρόεδρος.4460587

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται 67 ετών, στις 7 Οκτωβρίου, και το Κρεμλίνο αποκάλυψε πως ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα γιορτάσει τα γενέθλιά του «με συγγενείς και φίλους σε εξωτερικό χώρο».

Αυτή την απάντηση έδωσε ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε σχετική ερώτηση που του ετέθη.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, τα τελευταία χρόνια, προσκαλεί σπουδαίες προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικούς, αλλά και σημαντικούς ηγέτες, στα γενέθλιά του.

Για παράδειγμα, το 2018, ο Πούτιν πέρασε την ημέρα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον αλλοτινό Ιταλό πρωθυπουργό να δωρίζει στον Ρώσο Πρόεδρο ένα κεντημένο πάπλωμα, που απεικόνιζε τους δυο τους να κάνουν χειραψία.

Πέρσι, ο Ρώσος Πρόεδρος πέρασε τα γενέθλιά του, μαζί με τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ, «πίνοντας βότκα και τρώγοντας λουκάνικα». Οι δυο ηγέτες, μάλιστα, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα δοκίμασαν και παγωτό.