Συνάντηση με το Ρώσο πρόεδρο θα έχει αύριο στη Μόσχα ο Ερντογάν

Διμερείς συνομιλίες θα έχει αύριο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Ρωσία.4337215

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος της Τουρκίας θα παρευρεθεί, προηγουμένως, στην αεροπορική επίδειξη MAKS-2019 στο προάστιο της Μόσχας Τζουκόφσκι.

«Ο πρόεδρος θα έχει αύριο μια γεμάτη ημέρα. Στο Τζουκόφσκι θα υπάρξει επίσκεψη εργασίας από τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. Ο ίδιος και ο Πούτιν θα παρακολουθήσει την έκθεση του φόρουμ (σ.σ. MAKS-2019) στο Τζουκόφσκι και ασφαλώς θα πραγματοποιήσει διμερείς συνομιλίες», επεσήμανε ο Πεσκόφ.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Ερντογάν στη Μόσχα ανακοιμώθηκε την Παρασκευή από την τουρκική προεδρία και επιβεβαιώθηκε από το Κρεμλίνο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σήμερα επεσήμανε ότι οι συζητήσεις των δύο προέδρων θα επικεντρωθούν, μεταξύ άλλων, στη Συρία.

«Ασφαλώς, τόσο η Συρία, η Ουκρανία και άλλα ζητήματα θα συζητηθούν. Ωστόσο, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα της Συρίας», ανέφερε.