ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Από τις 14 Νοεμβρίου η κυβέρνηση έδωσε τη συγκατάθεσή της για διάλυση των ΚΑ !

 

*Ομολογείται η αλήθεια μέσα από το κείμενο της Απόφασης της Κομισιόν

 

591020153-0.cyprus-airways-crewΗ κυβέρνηση και γνώριζε και υιοθέτησε   από τις 14 Νοεμβρίου 2014 την καταδικαστική απόφαση που έλαβαν οι Βρυξέλλες ενάντια στις Κυπριακές Αερογραμμές , αποποιούμενη των όποιων δικαιωμάτων της, με τραγική κατάληξη το άμεσο κλείισμό τους.   Αυτό επιβεβαιώνεται με δύο πολύ συγκεκριμένες αναφορές   στην 35σέλιδη απόφαση της Κομισιόν , η οποία δημιοσιοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2015, καταρρίπτοντας το μύθο που καλλιεργείται ότι δήθεν η κυβέρνηση ήταν αμέτοχη, δεν γνώριζε και δεν την υιοθέτησε.

Συγκεκριμένα:

Στη σελίδα 4 παράγραφο 13 της Απόφασης αναφέρεται ενδεικτικά:

«Με επιστολή της στις 14 Νοεμβρίου 2014 η Κύπρος (σ.σ. η κυπριακή κυβέρνηση) αποφάσισε να αποποιηθεί των δικαιωμάτων της που εκπηγάζουν από το Αρθρο 342 της Συνθήκης μαζί με το Αρθρο 3 του Ευρωπαικού Κανονισμού 1 – 1958   και συμφώνησε να υιοθετήσει την παρούσα απόφαση και να κοινοποιηθεί στην Αγγλική. »

Αυτούσιο το κείμενο του άρθρου 13 σελ. 4 στην Αγγλική είναι το ακόλουθο: « Βy letter dated 14 November 2014, Cyprus agreed to waive its rights deriving from Article 342 of the Treaty in conjunction with Article 3 of the EC Regulation 1-1958 and to have the present decision adopted and notified in English».

Επίσης:

Στη σελίδα 32 παράγραφος 203 των τελικών συμπερασμάτων της Απόφασης της κομισιόν επαναλαμβάνεται ότι: « Τελικά η Κομισιόν, επισημαίνει ότι η Κύπρος συμφωνεί με την υιοθέτηση της παρούσας απόφασης και την δημοσιοποίησή της στην Αγγλική.

Αυτούσιο πιο πάνω κείμενο σελ. 32 παράγραφος 203 στην Αγγλική έχει ως εξής: « Finally, the Commision notes that Cyprus agreed to have the present decision adopted and notified in English.»

Τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Η επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει αποκλειστικά στην Κομισιόν την ευθύνη και να βγάλει την ουρά της έξω από τις διεργασίες για την ληψη και δημοσιοποίηση μιας τόσο τραγικής για τις Κυπριακές Αερογραμμές απόφασης πέφτει στον κενό. Επιβεβαιώνετια με τις πιο πάνω σαφέστατες αναφορές ότι και γνώριζε και είχε δώσει την συγκατάθεσή ανάβοντας το πράσινο φως για την εξουδετέρωση των Κυπριακών Αερογραμμών από τις 14 Νοεμβρίου 2014. Ολα όσα ακολούθησαν ήταν επικοινωνιακά πτυροτεχνήματα με ψευδείς αναφορές και υποκριτικές δηλώσεις άγνοιας. Η αλήθεια για μια πράξη που χαρακτηρίστηκε έγκλημα εκ προμελέτης, με δραματικές συνέπειες για την Κύπρο και την οικονομία της, τελικά βγαίνει στο φως.ÅÊÄÇËÙÓÇ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÅÎÙ ÁÐÏ ÔÏ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ - ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÏÉ ÊÕÐÑÉÁÊÙÍ ÁÅÑÏÃÑÁÌÌÙÍ