Η Blue Air ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο

Η αεροπορική εταιρεία Blue Air ανακοίνωσε σήμερα ότι από τις 19 Ιανουαρίου του 2015 ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο, πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα και Λάρνακα-Θεσσαλονική μετ’ επιστροφή για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό της Κύπρου.sigla-blue-air-1
Σε ανακοίνωση, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία αναφέρει ότι θα εκτελούνται επτά πτήσεις προς Αθήνα (Δευτέρα – Κυριακή) και τρεις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή), ενώ οι πτήσεις αυτές αναμένεται να αυξηθούν, όπως σημειώνει.

Αναφέρει, επίσης, ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο προς Βουκουρέστι με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις και η εταιρεία έχει ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυο της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς.

Η Blue Air αναφέρει ότι την ώθησε να προσθέσει στο πρόγραμμα της νέους προορισμούς, επιδιώκοντας μια δυναμική παρουσία στο χώρο αερομεταφορών τόσο στο νησί όσο και στην Ευρώπη και προσθέτει ότι “θα προσφέρει πολύ προσιτές τιμές στο επιβατικό κοινό της Κύπρου και οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το έμπειρο προσωπικό της Orthodoxou Aviation Ltd που είναι και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο, καθώς  και από τους τουριστικούς σας πράκτορες”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Tudor Constantinescu εμπορικός διευθυντής της Blue Air ευχαρίστησε τον Κύπριο ταξιδιώτη που εμπιστεύεται την εταιρεία τα τελευταία επτά χρόνια για τα ταξίδια του από και προς Βουκουρέστι.

“Εμείς με τη σειρά μας ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη αυτή, δίνοντας την ευκαιρία στον Κύπριο επιβάτη να ταξιδεύει φθηνά και ασφαλισμένα και σε άλλους προορισμούς αρχής γενομένης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι “με επτά χρόνια παρουσίας μας στην κυπριακή αγορά, αισθανόμαστε την Κύπρο σαν το σπίτι μας”.

Aπό την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, Αντώνης Ορθοδόξου δήλωσε ότι “τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα των αερομεταφορών στην κυπριακή αγορά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον κρατικό μας αερομεταφορέα, επέβαλαν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του μεγάλου και σημαντικού κενού που προέκυψε”.

“Η Κύπρος είναι νησί και η παρουσία δυνατού δικτύου σύνδεσης είναι αναγκαία τόσο για τις ταξιδιωτικές ανάγκες του κοινού αλλά και την οικονομία του τόπου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινό θα μας εμπιστευτεί και θα πετάξει με την Blue Air , όπως κάνει άλλωστε από το 2008”, πρόσθεσε.

Η Blue Air αναφέρει ότι η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της ή καλώντας το Τηλεφωνικό Κέντρο στην Κύπρο στο 22755 300/24 841180 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00 π.μ. – 17:30 μ.μ.).

Επιπλέον, κρατήσεις θα γίνονται μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρείας στην Κύπρο, Orthodoxou Aviation Ltd και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.