Εκτακτο συνέδριο Οικολόγων τον φθινόπωρο

Η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ολοκλήρωσε χθες την εξέταση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και κατέληξε σε κείμενο συμπερασμάτων το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Κινήματος στον σύνδεσμο: https://cyprusgreens.org/index.php/component/k2/item/3961-apofasi-kentrikis-epitropis-9-6-2019
Καταγράφηκαν τα αίτια του αποτελέσματος, διαχωριζόμενα σε εξωτερικά (14 στο σύνολο) και εσωτερικά (18). Στο πλαίσιο του απολογισμού καταγράφηκε και η θετική πλευρά του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών. Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας σε σχέση με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.
Παράλληλα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία του Κινήματος ώστε να οργανωθεί το φθινόπωρο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο προκειμένου να συζητηθούν οι πολλές προτάσεις για μεταρρύθμιση του Κινήματος.
​Η Πολιτική Επιτροπή τις επόμενες μέρες θα καταρτίσει το πρόγραμμα του προσυνεδριακού διαλόγου στο οποίο θα επιδιωχθεί να συμμετάσχει ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός μελών και φίλων του Κινήματος.