To Kίνημα Οικολόγων διαφωνεί με το κλείσιμο των γραφείων της Ε.Διοίκησης στην Ευρύχου

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζει την έντονη διαφωνία του με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνηση που αφορούν στον  τερματισμό της λειτουργίας των περιφερειακών γραφείων της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας στην Ευρύχου.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης με επιστολή του ημερομηνίας 24 Ιουνίου 2019 απευθύνθηκε προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη εκφράζοντας την πλήρη διαφωνία του Κινήματος αλλά και του ίδιου προσωπικά στον πιο πάνω σχεδιασμό.

Αποτελεί πάγια θέση του Κινήματος ότι θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες στην περιοχή Σολιάς και Μαραθάσας ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί η αστυφιλία και η δραματική πληθυσμιακή αποψίλωση των κοινοτήτων.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διερωτάται πως μπορούν οι Κυβερνώντες  να μελετούν ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης για το Τρόοδος, διορίζοντας μια ομάδα συμβούλων, ενώ την ίδια ώρα να κλείνουν ή να περιορίζουν τη λειτουργία όλων των περιφερειακών κυβερνητικών γραφείων; Αυτή η πολιτική φαντάζει ως αλλοπρόσαλλη.