Η Συνεργασία Συμμαχίας Πολιτών -Οικολόγων για τις ευρωεκλογές

imagew-1.aspxΗ Συνεργασία Συμμαχίας Πολιτών -Οικολόγων σε ανακοίνωση τους για τις ευρωεκλογές αναφέρουν :
«Τις προηγούμενες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας πάνω από δέκα δημοσκοπήσεις. Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει  είναι ότι η συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι βρίσκεται πολύ κοντά στην 6η έδρα και  θα την διεκδικήσουμε γιατί μπορούμε.
Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι εάν ο 6ος  Ευρωβουλευτής της Κύπρου θα ανήκει στην Ομάδα των Σοσιαλιστών, που έτσι κι αλλιώς θα έχουμε  εκπροσώπηση από το ΔΗΚΟ, εάν θα ανήκει στην ομάδα Ακροδεξιών που κανένας δεν συνεργάζεται μαζί τους ή αν για πρώτη φορά η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στους Πράσινους ή στους Ευρωπαίους Δημοκράτες, που είναι  από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για αυτό και είναι αναγκαία η εκλογή για πρώτη φορά ενός Ευρωβουλευτή σε μια μεγάλη ομάδα.
Τα υπόλοιπα κόμματα που διεκδικούν την έκτη έδρα έχουν φτάσει στην απόλυτη συσπείρωση τους.  Η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει ακόμη περιθώρια συσπείρωσης είναι η συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι. Για αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους των Κινημάτων να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας  για να δυναμώσει η φωνή και ο ρόλος των πολιτών. Καλούμε τους πολίτες να προσπεράσουν το ψεύτικο δίλημμα κατεστημένο ή ακροδεξιά και να κάνουν τη ξεκάθαρη επιλογή: να ψηφίσουν τη συνεργασία Συμμαχία – Οικολόγων .
Προσπεράστε τους. Για την Ευρώπη των πολιτών!»