Μήνυμα νίκης και ανατροπής στη τελική συγκέντρωση της ΔΗΠΑ

Στην παρουσία εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Λευκωσία, η τελική, Παγκύπρια συγκέντρωση της Δημοκρατικής Παράταξης.imagew-1.aspx
Ο Πρόεδρος της παράταξης Μάριος Καρογιάν έστειλε μήνυμα νίκης και ανατροπής και κάλεσε όλους σε εγρήγορση και σκληρή δουλειά μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες στις 26 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.
Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών, ο κ. Καρογιάν είπε ότι «Χρειάζεται να γίνει κατανοητό ότι συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές εκλογές της 26ης Μαΐου ορίζουμε τη σύνθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οι αποφάσεις του οποίου θα καθορίσουν και την πορεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, και το μέλλον της Κύπρου και την καθημερινότητα του κάθε πολίτη. Κανείς λοιπόν δε μπορεί να αδιαφορεί για κάτι που τον αφορά άμεσα, που επηρεάζει τη ζωή του, που διαμορφώνει τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά του.
Με την ψήφο του στις ευρωεκλογές, ο κυπριακός λαός καλείται να παρέμβει στις εξελίξεις, να στείλει το μήνυμά του και στα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελών και στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καρογιάν τόνισε πως «Στρατηγική μας επιδίωξη είναι να εκφράσουμε το αυθεντικό Κέντρο. Το Κέντρο να ξαναγίνει επίκεντο των εξελίξεων και πρωταγωνίστρια δύναμη εθνικής συνεννόησης και κοινωνικής συναίνεσης. Με την παρέμβασή της στις Ευρωπαϊκές εκλογές η Δημοκρατική Παράταξη δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα μιας επιλογής που θα κάνει τη διαφορά. Που θα προκαλέσει στα πολιτικά μας πράγματα την ανατροπή που χρειάζεται για να ξαναγεννηθούν οι ελπίδες όλων όσων είναι σήμερα απογοητευμένοι, αποστασιοποιημένοι και θυμωμένοι με την πολιτική κατάσταση.

Γι’ αυτό και το μήνυμα μας ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ είναι: «Ανατροπή Τώρα – Ελπίδα για το αύριο