Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στη λίμνη της Κοκκινοπεζούλας Μιτσερού

Στα όρια  βρίσκονται οι έρευνες για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας imagew-1.aspx στη λίμνη της Κοκκινοπεζούλας Μιτσερού που σύμφωνα με τον καθ’ομολογίαν κατα συρροήν δολοφόνο Ν.Μεταξά πέταξε ένα από τα πολλά θύματα  του  Οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα  το πρωί από τους δύτες, στην βορειοανατολική πλευρά της λίμνης, με απώτερο σκοπό να βρεθεί η βαλίτσα.

Οι χθεσινές έρευνες στην λίμνη της Κοκκινοπεζούλας στο Μιτσερό, για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την ανάσυρση, από την λίμνη, τσιμεντομπλόκ, το οποίο συνδέεται με μια από τις βαλίτσες και στο οποίο υπήρχε σχοινί περασμένο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο δύτης, ο οποίος καταδύθηκε χθες  το απόγευμα, εντόπισε σε 13 μέτρα βάθος, ένα τσιμεντομπλόκ, το οποίο συνδέεται με την υπόθεση.

Είναι το δεύτερο τσιμεντομπλόκ που εντοπίζεται στη λίμνη της Κοκκινοπεζούλας και αυτό σημαίνει ότι οι βαλίτσες κινούνται μέσα στο νερό.

Κατά την χθεσινή μέρα υπήρξε καλή ορατότητα, η οποία βοήθησε στο να βρεθεί το τεκμήριο, το οποίο παρέλαβαν μέλη του ΤΑΕ.