Η Αστυνομία Πάφου αναζητεί 81χρονη που λείπει από το σπίτι της

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της  Nelli Zakharova, 81 ετών η οποία  ελλείπει από χθες βράδυ, από την οικία όπου διαμένει στην Πάφο.imagew.aspx

Σύμφωνα με την Αστυνομία η  ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με σκούρα καφέ κοντά μαλλιά και κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρη ζακέτα (με λουλουδάκια), σκούρο παντελόνι και φορούσε γυαλιά μυωπίας.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας στο τηλέφωνο 26806350, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Προς το σκοπό αυτό δημοσιοποίησε την φωτογραφία της ελλείπουσας προς διευκόλυνση του εντοπισμού της  . Την υπόθεση της εξαφάνισης της κατήγγειλε στην Αστυνομία ο γαμπρός της, Ε/κ κάτοικος Πέγειας, χθες το βράδυ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 80χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Αναχώρησε από την κατοικία της πεζή γύρω στις 20.30 χθες  και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.