Βρετανός ηθοποιός έσπρωξε Κύπρια του Λονδίνου η οποία πέθανε απο εγκεφαλική αιμορρογία

 

Unknown-1

Η άτυχη Ουρανία Λάμπρου

Μία 80χρονη Κύπρια του Λονδίνου πέθανε λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας λίγες ημέρες αφότου ένας ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός την έσπρωξε ρίχνοντάς την στο δρόμο.

Κατά του 29χρονου Βρετανού απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για επίθεση με ξυλοδαρμό. Κρίθηκε προφυλακιστέος την Τρίτη και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο τον ερχόμενο μήνα.

Ο Χάρι Γκούντγουϊν-Σιμς, που έχει συμμετάσχει σε ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, έσπρωξε με βία την Ουρανία Λάμπρου το περασμένο Σάββατο, ενώ περπατούσε σε κατάσταση μέθης σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας Kentish Town του βορείου Λονδίνου.

Ο 29χρονος ηθοποιός είχε ήδη προκαλέσει την προσοχή αστυνομικών λόγω της συμπεριφοράς του πριν στο δρόμο του βρεθεί η άτυχη Κύπρια.

4ad1325600000578-0-image-m-10_1522859151253

Ο Χάρι Γκούντγουϊν-Σιμς

Μετά την πρόσκρουσή της στο έδαφος η Ουρανία Λάμπρου διακομίστηκε σε νοσοκομείο, από το οποίο έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Δύο ημέρες μετά, ωστόσο, επανεισήχθη, με τους γιατρούς να εντοπίζουν εγκεφαλική αιμορραγία. Πέθανε την επομένη.

Η μία της κόρη δήλωσε στη Daily Mail ότι η μητέρα της επέστρεφε από το σπίτι της άλλης κόρης της, την οποία βοηθούσε με τις προετοιμασίες για τον εορτασμό του Πάσχα. Μόλις είχε κατέβει από το λεωφορείο και περνούσε το δρόμο για να φτάσει σπίτι της όταν την έσπρωξε ο Γκούντγουϊν-Σιμς.

Η Ουρανία Λάμπρου αφήνει πίσω της έξι παιδιά, 16 εγγόνια και 13 δισέγγονα. Ζούσε στο Λονδίνο από τα 17 της και εργαζόταν ως μοδίστρα που έφτιαχνε νυφικά.