Ν.Παπαδόπουλος:«Μόνο η ηγεσία του ΑΚΕΛ συμμετέχει στη διαπραγματευτική ομάδα Αναστασιάδη»

Απάντηση στον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ έδωσε σήμερα το Εκλογικό Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου καταρρίπτοντας τις κατηγορίες του Αντρου Κυπριανού ότι ο   Νικόλας Παπαδόπουλος

Πρόεδρος Κοινοβουλετικής Επιτροπής Οικονομικών Νικόλας Παπαδόπουλος

λέει ψέματα σε σχέση με το ρόλο της ηγεσίας του ΑΚΕΛ στη διαπραγματευτική ομάδα του κ. Αναστασιάδη και σε σχέση με την αμέριστη στήριξη του κ. Άντρου Κυπριανού στην αποτυχημένη στρατηγική Αναστασιάδη. «Όμως, τονίζεται στην ανακοίνωση ο Νικόλας Παπαδόπουλος λέει μόνο την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι:
«1. Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μόνο η ηγεσία του ΑΚΕΛ συμμετέχει στη διαπραγματευτική ομάδα τόσο ενεργά και τόσο έντονα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα 2 από τα 5 πρόσωπα που ενεργά και διαρκώς συνεργάζονταν με τους κυρίους Αναστασιάδη και Μαυρογιάννη στο Κραν Μοντάνα, ήταν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ κ. Τουμάζος Τσιελεπής και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ κα. Σταύρη Καλοψιδιώτη. Σημειώνεται ότι μόνο το ΑΚΕΛ εκπροσωπείται στη διαπραγματευτική ομάδα σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου.
2. Ο κ. Άντρος Κυπριανού ανήκει στην ομάδα των 60 προσώπων που έλαβαν απόρρητα έγγραφα και κρυφή προνομιακή ενημέρωση από τον κ. Αναστασιάδη.
3.Ο κ. Άντρος Κυπριανού είχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατ’ ίδιαν και προνομιακή ενημέρωση από τον κ. Αναστασιάδη, κάτι που ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Κυπριανού, προειδοποιώντας δημόσια τον κ. Αναστασιάδη πως αν χρειαστεί θα αποκαλύψει «τι του έλεγε σε αυτές τις συναντήσεις».
Θεμιτή η προσπάθεια του κ. Άντρου Κυπριανού να στηρίξει με κάθε τρόπο τον κ. Σταύρο Μαλά. Όμως είναι πολιτικά οξύμωρο αυτή η προσπάθεια του να υλοποιείται μέσω επιθέσεων στον Νικόλα Παπαδόπουλο ή μέσω στήριξης στην στρατηγική Αναστασιάδη. »