Το Παρίσι θρηνεί τον «Big Moustache»

Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα   στη Μόσχα o διευθύνων σύμβουλος της  Total Κριστόφ ντε Μαργκερί

Τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα στη Μόσχα βρήκε ο διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού πετρελαϊκού κολοσσού Total, Κριστόφ ντε Μαργκερί, όπως επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες η εταιρεία.

Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι.newego_LARGE_t_1101_54412534_type12713
«Η Total Group επιβεβαιώνει με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη ότι ο διευθύνων σύμβουλός της, Κριστόφ ντε Μαργκερί πέθανε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 22:00 (ώρα Παρισιού) σε αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο Βνούκοβο στη Μόσχα μετά από σύγκρουση του αεροσκάφους με ένα εκχιονιστικό μηχάνημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γαλλικού πετρελαϊκού ομίλου.
«Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα τρία άτομα από το πλήρωμα του αεροσκάφους ο οδηγός του οχήματος και ο Κριστόφ ντε Μαργκερί» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
«Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης και των εργαζομένων του ομίλου Total είναι στη σύζυγο, τα παιδιά και τους φίλους του Κριστόφ ντε Μαργκερί και στις οικογένειες των τεσσάρων άλλων θυμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση της Total.
Η γαλλική εταιρεία αρνήθηκε να παράσχει λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος αλλά σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης πιθανότατα αυτό να προκλήθηκε λόγω της ομίχλης που επικρατούσε τη στιγμή της απογείωσης του ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Falcon jet-50.