Προεδρικό:Καμιά παρέμβαση στο έργο του Γ.Εισαγγελέα

Êõâåñíçôéêüò Åêðñüóùðïò Íßêïò ×ñéóôïäïõëßäçò.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι από πλευράς Προεδρικού και Κυβέρνησης δεν έχει γίνει καμία απολύτως παρέμβαση στο έργο του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είχε κληθεί να σχολιάσει χθεσινές αναφορές του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη σε ΜΜΕ για παρεμβάσεις στο έργο του.

«Εκείνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι, από πλευράς Προεδρικού και Κυβέρνησης δεν έχει γίνει καμία απολύτως παρέμβαση», σημείωσε, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «ο Γενικός Εισαγγελέας, όταν ο ίδιος κρίνει, θα ενημερώσει σχετικά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κλήθηκε να σχολιάσει και επικρίσεις που εκφράστηκαν από την αντιπολίτευση για τα ενεργειακά.

«Όλοι αυτοί που ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση θα διαψευστούν από τα ίδια τα γεγονότα», είπε.

Το θέμα της ενέργειας, πρόσθεσε, «είναι πολύ σημαντικό και δεν πρόκειται σε καμία απολύτως περίπτωση να παρασυρθούμε από την όποια κριτική γίνεται και να μιλήσουμε για ενδεχόμενες εξελίξεις».

«Πάνω από όλα, απαιτείται από όλους μας σοβαρότητα ειδικότερα για τόσο σημαντικά θέματα και να κάνουμε όλοι υπομονή», ανέφερε.