Το Κίνημα Ανεξάρτητοι ανακοίνωσε άλλους τέσσερις υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές

Το  Κίνημα Ανεξάρτητοι/ Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών,ανακοίνωσαν χθες άλλους τέσσερις υποψηφίους.

Παραθέτουμε πιο κάτω τα βιογραφικά τους:

Άννα Θεολόγου
Γεννήθηκα στην Λεμεσό το 1986 όπου και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Κατάγομαι από το κατεχόμενο Λευκόνοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, γενέτειρα του πατέρα μου και την Ανώγυρα Λεμεσού, γενέτειρα της μητέρας μου. Κατοικώ μόνιμα στην Λευκωσία και έχω μια κόρη.
Είμαι απόφοιτος του Λυκείου Αρχ.Μακαρίου Γ’ Δασούπολης με άριστα, έχω αποκτήσει πτυχίο στα Οικονομικά (BSc) και μεταπτυχιακό στα Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά (MSc) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης έχω αποκτήσει, με υποτροφία, μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στην Διαχείριση Ενεργειακών πόρων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, για απόκτηση πτυχίου νομικής (LLB) από το University of London.
Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και συμμετέχω στις επιτροπές Οικονομικών, Εμπορίου κ Βιομηχανίας, Ελέγχου, Προσφύγων και Συγκοινωνιών. Παράλληλα είμαι μέλος της επιτροπής της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης για τις σχέσεις των χωρών με τα Ηνωμένα Έθνη. Διατηρώ επίσης το επαγγελματικό μου γραφείο που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες και συμβουλές, τόσο σε φυσικά όσο και σε νομικά πρόσωπα, με προοπτική την βιωσιμότητα και την ορθή διαχείριση των οικονομικών τους.
Πριν την ένταξη μου στην Βουλή των Αντιπροσώπων, δραστηριοποιούμουν σε διάφορα κινήματα εντός και εκτός Κύπρου που είχαν ως σκοπό τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις, το Κίνημα για Εκδημοκρατικοποίηση της Ευρώπης και την Διεθνή Αμνηστία. Η προώθηση και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα ήταν και παραμένει το πρώτιστο μου μέλημα.

Άριστος Χρ. Αριστείδου

Γεννήθηκα στην Λεμεσό το 1979 όπου και μεγάλωσα και διαμένω. Είμαι γιός του δημοσιογράφου Χριστάκη Αριστείδου και της Έλενας Σάββα με καταγωγή από το Κοιλάνι Λεμεσού και Αμαργέτη Πάφου. Είμαι έγγαμος με δύο γιούς.
Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού κλάδου του Λανιτείου Λυκείου Β και του Cyprus College από το οποίο αποφοίτησα το 2005 με BA και MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων-Marketing . Διετέλεσα επί τρία συνεχόμενα έτη μέλος της φοιτητικής ένωσης του Κολλεγίου όπου εκλέγηκα με Ανεξάρτητη Φοιτητική Παράταξη.
Διευθύνων σύμβουλος στην Διαφημιστική εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd και WEBMORS. Βραβεύτηκα το 2017 από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με το βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Διετέλεσα πρόεδρος του Συνδέσμου Ερασιτεχνικής Αλιείας από την Ακτή και διατήρησης της θαλάσσιας ζωής και Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελεύθερης κατάδυσης. Αρθρογραφούσα και παρουσίαζα ενημερωτικές εκπομπές για 4 χρόνια για θέματα περιβάλλοντος σε Παγκύπρια ΜΜΕ.
Νικόλας Προδρόμου
Γεννήθηκα στο Παραλίμνι στην Επαρχία Αμμοχώστου το 1984. Κατοικώ στο χωριό Φρέναρος. Είμαι παντρεμένος με την Ευδοκία Κυπριανού και έχω 3 παιδιά.
Είμαι Απόφοιτος του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα. Έχω πτυχίο από τον κλάδο του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας από το ΤΕΙ Αθηνών. Παράλληλα ασχολούμαι με το άθλημα του kickboxing και κατέχω το 1ο Dan για διδασκαλία.
Είμαι ιδιοκτήτης Συνεργείου που ασχολείται με Απολυμάνσεις και Απεντομώσεις και παράλληλα διατηρώ φρουταρία στη κοινότητά μου. Τις απογευματινές ώρες ασχολούμαι με την διδασκαλία του kickboxing.
Έχω εκπαιδευτεί ως εθελοντής στη λήψη δειγμάτων για δότες μυελού των οστών και λαμβάνω μέρος σε εθελοντικές δειγματοληψίες για εξεύρεση δοτών μυελού των οστών. Μετέχω επίσης ενεργά στη βοήθεια και στήριξη άπορων οικογενειών εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ισαβέλλα Αναστάση -Καηλίδου
Γεννήθηκα στην πόλη της Αμμοχώστου το 1971, από γονείς με καταγωγή από τα Λιμνιά, και τον Άγιο Γεώργιο Σπαθαρικού, της Επαρχίας Αμμοχώστου. Είμαι παντρεμένη και μένω με την οικογένεια μου στην Λευκωσία.
Έχω αποφοιτήσει από το Λυκείου Αρχ. Μακαρίου του Γ’ στα Οικονομικά, έχω σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ιταλία, και έχω μεταπτυχιακό στην διοίκηση Μάρκετινγκ, με υποτροφία στο Μεσογειακό Ινστιτούτο Διοίκησης.
Εργάζομαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων, προωθώντας την ανάπτυξη των εξαγωγών σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως και παρέχω συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Μάρκετινγκ και πωλήσεων.
Είμαι μέλος και εκτελεστική Διευθύντρια, του ιδρύματος EWE -European Wool Exchange, το οποίο αφορά στον κοινό στόχο Ευρωπαϊκών χωρών να αναζητήσουν λύσεις στο πρόβλημα της απόρριψης του πρόβειου μαλλιού σε ολόκληρη την Ευρώπη προωθώντας την κυκλική οικονομία και το θεραπευτικό πλέξιμο.