Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ΥΠΕΘΑ αντάλλαξαν απόψεις για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης,imagew-2.aspx και ο Υπουργός Εθνικής `Αμυνας της Ελλάδας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αντάλλαξαν σήμερα το πρωί απόψεις για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο twitter αναφέρεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε σήμερα τον κ. Αποστολάκη και πως έγινε “ανταλλαγή απόψεων για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αποστολάκης θα συμμετάσχει αργότερα σήμερα στις εργασίες του 5ου Διακυβερνητικού Συμβουλίου Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Ευάγγελο Αποστολάκη δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο.

Τον κ. Αποστολάκη συνόδευε ο Κύπριος ομόλογός του Σάββας Αγγελίδης ενώ παρών στην συνάντηση ήταν και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Μετά από την συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.