Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για την ανεύρεση άλλων σορών του καθ’ομολογίαν δολοφόνου

Ματσάκης:Ισως δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα είναι τα θύματα
cache_728x3000_Analog_medium_697344_81268_652019Συνεχίζονται αύριο  οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, αφού σήμερα οι έρευνες δεν έφεραν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα που είναι η ανεύρεση και τρίτης βαλίτσας στην οποία όπως ομολόγησε ο ύποπτος δράστης  Ν.Μεταξας  τοποθέτησε ακόμα ένα από τα θύματα του και την πέταξε  στη λίμνη
Η ρομποτική κάμερα μέσα ξανά στην κόκκινη λίμνη το απόγευμα, ωστόσο δεν δεν καταδύθηκε δύτης εξαιτίας και των σφοδρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Αυτό αποφασίστηκε από τον Κέντρο Συντονισμού σε απογευματινή σύσκεψη, ενώ οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί καθώς το Κέντρο Συντονισμού θεώρησε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη.
Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό μετά την ρομποτική κάμερα, ξαναμπήκε και το Sonar, Σηματοδοτήθηκε νέο σημείο, όπου θα συνεχιστούν εκ νέου αύριο οι έρευνες,
Από νωρίς το πρωί έγινε χρήση του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος (σόναρ) που ήρθε το περασμένο Σάββατο από το εξωτερικό και της ρομποτικής κάμερας υψηλής ευκρίνειας που παρέχει ιδιωτική εταιρεία στις Αρχές.
Εντός της Κόκκινης Λίμνης σηματοδοτήθηκε νέο σημείο, όπου και επικεντρώθηκαν οι έρευνες. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, δύτης καταδύθηκε με σκάφανδρο στην Κόκκινη Λίμνη. Λίγη ώρα αργότερα, ο δύτης εξήλθε της λίμνης, χωρίς να έχει ανασύρει το οτιδήποτε. Όπως αποδείχτηκε, η διόγκωση που φαινόταν δεν ήταν βαλίτσα, αλλά μεγάλη πέτρα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο νωρίς το πρωί και θα εξεταστούν και κάποια άλλα σημεία τα οποία κατέγραψε το σύστημα Σόναρ.Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, όταν ολοκληρωθούν αυτές στο Μιτσερό.

Πόσα άλλα θύματα;

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή  τηλεοπτική εκπομπή του Capital εξέφρασε φόβους ότι τα θύματα του φερόμενου κατα συρροήν δολοφόνου πιθανόν να είναι πολύ περισσότερα προσθέτοντας πως ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα είναι, με ποιόν τρόπο δολοφονήθηκαν και πού έχουν ριχθεί.