Eντοπίστηκε νεκρή στον Ακάμα η 69χρονη Ελένη Πλακίδη

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα στον Ακάμα η  Ελένη Πλακίδη ηλικίας 69 ετών, από τη Γερμανία, η οποία είχε δηλωθεί από τους οικείους της  στις 10 Ιανουαρίου ως ελλειπούσα.Η σορός τη ‘ατυχης γυναίκας  εντοπίστηκε σε γκρεμό  στην περιοχή της χερσονήσου του Ακάμα τις πρωινές ώρες.Unknown

Η  Πλακίδη, αναγνωρίστηκε  από συγγενικά της πρόσωπα. Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ στο μέρος αναμένεται να αφιχθεί ιατροδικαστής για αυτοψία ενώ τα ακριβή αίτια  του θανάτου της 69χρονης αναμένεται να διαφανούν μετά την διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα εντοπίστηκε κατόπιν πληροφορίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 69χρονης Γερμανίδας που διέμενε στην Αργάκα, γίνονταν από πολυμελή ομάδα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Άμυνας, της Υπηρεσίας Θήρας, συγγενών και φίλων με επίκεντρο τη χερσόνησο του Ακάμα.

Συγγενείς της Πλακίδη, η οποία ήταν νυμφευμένη με Ε/κ, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι αγνοείτο από τις 10 Ιανουαρίου όταν αναχώρησε το απόγευμα της ίδιας μέρας από το σπίτι της για να μεταβεί σε περίπτερο. Το όχημα της εντοπίστηκε  λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, κλειδωμένο στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν  κάποια προσωπικά της αντικείμενα ανάμεσα στα οποία και η τσάντα της.