Και η Φιλανδία στο χορό των παράνομων πτήσεων προς τα κατεχόμενα

 

Πανηγυρίζουν στα κατεχόμενα  για την «επιτυχία » του ψευδοκράτους να να συμφων’ησουν  με ταξιδιωτικά γραφεία της Φιλανδίας ναυλωμένες  πτήσεις προς τα κατεχόμενα .Παρά το γεγονός πως η Φιλανδία είναι κρατος μέλος της Ε.Ε. οι αρμόδιες αρχες της Κυπριακής Δημοκρατίας  δεν κατόρθωσαν να εμποδίσουν αυτή την παρανομία .Σύμφωνα με τουρκοκυπριακές εφημερίδες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Φεβρουάριο του 2015, από και προς τα κατεχόμενα από την Φιλανδία,

224_347Όπως αναφέρεται, παρά τις προσπάθειες της ε/κ πλευράς να εμποδίσει την έλευση τουριστών από την Φιλανδία στα κατεχόμενα εντούτοις οι προσπάθειες αυτές απέβησαν “άκαρπες” αφού θα αρχίσουν παράνομες πτήσεις από και προς τα κατεχόμενα από την Φιλανδία ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου με παράνομη πτήση από την Φινλανδία ήρθαν στα κατεχόμενα τρία μοντέλα, τα οποία είναι οι τρεις νικήτριες διαγωνισμού ομορφιάς στην χώρα τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τρία μοντέλα θα πρωταγωνιστούν σε καμπάνια για προσέλκυση τουριστών από την Φιλανδία στα κατεχόμενα.

Αναφέρεται ακόμα ότι οι πτήσεις, θα πραγματοποιούνται από την εταιρεία Northern Travel (NTL) σε συνεργασία με την εταιρεία Cypernsun.