«Αν δεν αξιοποιηθούν οι καταγγελίες του θα προχωρήσει «στο «σχέδιο Β΄» λέει ο Μ.Παναγή

 

Διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο η κατάθεση του

Διακόπηκε σήμερα και θα συνεχιστεί αύριο στις 8:00 το πρωί η κατάθεση του διαιτητή Μάριου Παναγή στην Αστυνομία, για την υπόθεση που άνοιξε χτες μετά από τις καταγγελίες, δημόσια, του διαιτητή για την ύπαρξη κυκλώματος στο κυπριακό ποδόσφαιρο.panagi-marios

Ο Μάριος Παναγή προσήλθε σήμερα το μεσημέρι στο Αρχηγείο Αστυνομίας και από τις 12:15 μέχρι τις 17:00 έδινε γραπτή κατάθεση σε διμελή ανακριτική ομάδα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος εξερχόμενος από το Αρχηγείο Αστυνομίας, η κατάθεση θα συνεχιστεί αύριο στις 8:00 το πρωί, ενδεχομένως και τις επόμενες μέρες καθώς υπάρχει η πιθανότητα η διαδικασία να μην ολοκληρωθεί ούτε αύριο.

Εξήγησε επίσης ότι δεν πρόλαβε κατά τη σημερινή διαδικασία να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του.

Ερωτηθείς κατά πόσο κάνει δεύτερες σκέψεις, απάντησε «όχι».

Ερωτηθείς κατά πόσο ισχύουν τα όσα ανέφερε το πρωί περί ύπαρξης «σχεδίου Β» σε περίπτωση που δεν αξιοποιηθούν τα στοιχεία, δήλωσε «βεβαίως».

Το όλο θέμα προέκυψε χτες όταν ο Μάριος Παναγή προέβη στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που παρέθεσε σε καφετέρια της Λευκωσίας, σε σωρεία καταγγελιών κατά του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Χανς Ρέικβαρτ, του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και του Α` Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα για την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Εξάλλου σε σημερινή ανακοίνωση του ο ΚΟΑ αναφέρει  ότι:«στα πλαίσια της πολιτικής του για μηδενική ανοχή και με γνώμονα την εξυγίανση του κυπριακού Aθλητισμού», καλεί «όλα τα αρμόδια όργανα όπως άμεσα προβούν σε διεξοδική εξέταση και εάν προκύπτουν παρανομίες να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης για να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες».