Νέος Ε.Γρ.ΑΚΕΛ Βρετανίας

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 η Ολομέλεια τη Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Βρετανίας στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κόμματοςimagew-4.aspx Άντρου Κυπριανού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,« ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ενημέρωσε την Ολομέλεια της Ε.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.
Η ολομέλεια ασχολήθηκε με ζητήματα πολιτικής και προγραμματισμού της δράσης του παραρτήματος για το επόμενο χρονικό διάστημα. Η συνεδρία της ολομέλειας ολοκληρώθηκε με την εκλογή νέου Επαρχιακού Γραμματέα. Στη θέση αυτή εξελέγη ο συν. Αντρέας Γρηγορίου.

Βιογραφικό
Ο Ανδρέας Γρηγορίου γεννήθηκε το 1983 στο συνοικισμό Στρόβολος ΙΙ όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από το Συγχαρί και τη Μόρφου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Τμήματος Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Υπήρξε ενεργό στέλεχος από τα μαθητικά του χρόνια στο κίνημα νεολαίας της ΕΔΟΝ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών εκλέχτηκε επανειλημμένα εκπρόσωπος των φοιτητών στο συμβούλιο του Τμήματος, στη σχολή Διοίκησης και Οικονομικών και στη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου 2006-2008, μέλος της Γενικής Γραμματείας της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) 2006-2008, μέλος της Συγκλήτου και του Διοικητικού Συμβουλίου. Από το 2008 μέχρι το 2012 εργάστηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ ως Κεντρικός Μαθητικός Υπεύθυνος και στη συνέχεια από το 2012 μέχρι το 2016 στο Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας ως Επαρχιακός Γραμματέας. Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ το 2009-2016 και μέλος της Κεντρικής Γραμματείας το 2013-2016. Από τον Γενάρη του 2017 μέχρι σήμερα εργαζόταν στο ΑΚΕΛ Βρετανίας στην θέση του Οργανωτικού Γραμματέα.»