Ελ. Θεοχάρους:Ο καλύτερος μαθητής των εντολών της Μέρκελ ο Τσιπρας

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, ευρωβουλευτής 2506147Ελένη Θεοχάρους τόνισε σήμερα πως« ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει αποδειχθεί ο καλύτερος μαθητής όσον αφορά την αποδοχή των εντολών της Γερμανίδας καγκελαρίου.Διερωταταται ακόμα γιατί ο κ.Τσίπρας καμαρώνει για το Μακεδονικό όταν ο Ζάεφ δηλώνει  στο Ευρωκοινοβούλιο ως ο εκπρόσωπος του Μακεδονικού έθνους.

Αναφέρει επίσης στη δήλωση τα ακόλουθα :

«Κύπρος και Ελλάδα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να ορθώσουμε το ανάστημα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να διεκδικήσουμε σθεναρά τα εθνικά μας συμφέροντα προκειμένου να προκαλέσουμε και την στήριξη και τη συμπάθεια των ευρωπαϊκών λαών.
Το να χειροκροτείται στο ευρωκοινοβούλιο ο κύριος Ζόραν Ζάεφ λέγοντας  «είμαι ο Μακεδόνας πρωθυπουργός, εκπροσωπώ το μακεδονικό έθνος και τη Μακεδονία», αμέσως δείχνει ότι καταρρέει το όλο οικοδόμημα και η υποτιθέμενη συμφωνία των Πρεσπών.
Μπορεί να καμάρωνε τις προηγούμενες μέρες ο κύριος Αλέξης Τσίπρας για αυτά που πέτυχε στις Πρέσπες και να τον χειροκροτούσαν και αυτόν, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει αποδειχθεί ο καλύτερος μαθητής όσον αφορά την αποδοχή των εντολών της Γερμανίδας καγκελαρίου»