Δωρεάν μαθήματα και εκδήλωση για την ειρήνη από τη Σχολή Χαρακτικής Χαμπή

 

Την πραγματοποίηση των δωρεάν μαθημάτων χαρακτικής, τα οποία παραδίδει κάθε χρόνο, μεταξύ 8 και 12 Αυγούστου καθώς και καλλιτεχνική εκδήλωση για την ειρήνη και τον πολιτισμό στο αμφιθέατρό της στις 14 Αυγούστου ανακοινώνει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή.imagew-2.aspx

Ο Χαμπής Τσαγγάρης δίνει επίσης στη δημοσιότητα ευχαριστήριο μήνυμά του στην κυπριακή διάλεκτο προς όλους όσοι υποστήριξαν την Σχολή το τελευταίο διάστημα.

«Επαρελάσετε αγωνιστικά που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τζ̆αι επιτόπου στην στράταν που μας εκλείσαν. Εκτεθήκετε στην φωδκιάν των δράκων τζ̆ι εσβήσετε την», αναφέρει.

«Η υπέροχη ομάδα της Σχολής μας τζ̆ι εγιώ είδαμεν σας, εθαυμάσαμεν σας, εμείνετε στην ιστορίαν ως οι αληθινοί υπερασπιστές του πολιτισμού», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά τα μαθήματα, ανακοινώνεται «με ικανοποίηση ότι τελικά θα γίνουν δωρεάν μαθήματα χαρακτικής στα Πλατανίστεια όπως κάθε χρόνο εδώ και 23 συνεχή χρόνια, στην μνήμη του δασκάλου του Χαμπή, Α. Τασσου».

«Θα γίνουν από την Τετάρτη 08.08.2018 μέχρι  την Κυριακή 12.08.2018 και από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 14:00», προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους για συμμετοχή σε καλλιτεχνική εκδήλωση στις 14 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00  και θα καταλήξει σε συναυλία με τους Monsieur Doumani, τον Μιχάλη Τερλικκά και τον Ευαγόρα Καραγιώργη.

Το Μουσείο και η Σχολή θα είναι ανοικτά για το κοινό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.