Κρατεί το στόμα του κλειστό ο Θ.Αριστοδήμου

AristodemouΤο ανακριτικό έργο του κλιμακίου του ΤΑΕ Πάφου συνεχίστηκε και σήμερα με τη λήψη καταθέσεων από τους πέντε υπόπτους για την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία  έχει λάβει απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα στα οποία είχαν και οι πέντε ύποπτοι λογαριασμούς, που σύμφωνα με τον επικεφαλής του κλιμακίου του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου που διερευνά την υπόθεση, λοχία Ζωνάκη Γεωργίου,  αναλύονται και εξετάζονται.

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου εξακολουθεί να μην απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα των ανακριτών που του υποβάλλονται για την υπόθεση αφού αυτό, όπως αναφέρθηκε και στο δικαστήριο, αποτελεί θέση των νομικών του συμβούλων.

Το ίδιο ισχύει και με τον τέως δημοτικό μηχανικό του Δήμου Πάφου Σάββα Σαββάκη ο οποίος μετά από ένα σημείο σταμάτησε να απαντά στις ερωτήσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου.

Οι ανακριτές έχουν πάρει σειρά καταθέσεων από την Τεχνική Διευθύντρια και Γραμματέα της εταιρείας Αristo,  Ρούλα Αριστοδήμου, η οποία συνεργάστηκε με την Αστυνομία .

Καταθέσεις συνεχίζει να δίνει και η λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πάφου Σ. Κούσπου, η οποία κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς. Η λειτουργός συνεχίζει να υποστηρίζει πως όλες οι ενέργειες της έγιναν κατόπιν υποδείξεων του Διευθυντή της και του τέως Δημοτικού Μηχανικού του Δήμου Πάφου .

Στα ερωτήματα των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου αρνείται να απαντήσει και ο 38χρονος σχεδιαστής της εταιρείας Aristo μετά και από υπόδειξη του νομικού του συμβούλου.

Οι  ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν και σήμερα στη λήψη καταθέσεων από υπαλλήλους του Δήμου Πάφου και της εταιρείας Aristo για τη συμπλήρωση φακέλων.

Αύριο το πρωί αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ο 38χρονος σχεδιαστής της εταιρείας Aristo αφού εκπνέει το διάταγμα κράτησής του.

Η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες 8 ημέρες ενω τη Δευτέρα αναμένεται να ανανεωθούν και τα διατάγματα κράτησης  και των υπολοίπων .