Αναγνωρίστηκε το πτώμα του 65χρονου Αποστολίδη

Σε άγρια δολοφονία οδηγούν τα πρώτα ευρήματα της λεγόμενης αστυνομίας των κατεχομένων.

Όπως δημοσιεύουν Τ/κ ΜΜΕ τα οποία δημοσιεύουν σε περίοπτη θέση την είδηση του εντοπισμού της σορού του 65χρονου Σόλων Αποστολίδη, η σορός φέρει κτυπήματα στο κεφάλι.334fd14fd14fd

«Ιατροδικαστής» που πραγματοποίησε αυτοψία στη σκηνή φέρεται να ανέφερε σε τ/κ ΜΜΕ ότι ο 65χρονος φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι. Πιθανή αιτία θανάτου είναι η αιμορραγία από βαθύ τραύμα στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι η σορός του άτυχου Αποστολίδη παραδόθηκε στις αρχές της ΚΔ γύρω στις 11 το πρωί ενώ στις 14.00 αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα βρέθηκε σύμφωνα πάντα με τα τ/κ ΜΜΕ σε δασώδη περιοχή. Η λεγόμενη αστυνομία δηλώνει ότι ερευνά την υπόθεση ενώ βασικός ύποπτος φέρεται να είναι ο νεαρός (κοντά στα 20) Τούρκος με τον οποίο ο Αποστολίδης θεάθηκε τελευταία φορά να φεύγει από καζίνο της Κερύνειας την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός αναχώρησε το ίδιο βράδυ από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για τα Άδανα της Τουρκίας.

Τη σορό του Σολωμού Αποστολίδη, αναγνώρισαν συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία μετέβησαν για αυτό τον σκοπό αργά χθες βράδυ στα κατεχόμενα.

 

Δεν πρόκειται για πολιτικό συμβάν’, λέει ο Οζερσάι

Ο “αναπληρωτής πρωθυπουργός”-“υπουργός εξωτερικών” και “κυβερνητικός εκπρόσωπος” Κουτρέτ Οζερσάι σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι η “αστυνομία” εντόπισε το απόγευμα πτώμα νεκρού άνδρα κι ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο Ελληνοκύπριο Σολωμό Αποστολίδη που πέρασε στα κατεχόμενα στις 28 Μαρτίου. Τονίζει ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει μέχρι στιγμής η “αστυνομία”, “δεν πρόκειται για πολιτικό συμβάν” ο θάνατος του Αποστολίδη.

Σημειώνει ότι ύστερα από την εξαφάνιση του Αποστολίδη, η “κυβέρνηση” ακολούθησε μια προσεκτική διαδικασία και πως η “αστυνομία” ήταν σε επικοινωνία με την οικογένεια του, την οποία ενημέρωνε.

Προσθέτει ότι οι ελληνοκυπριακές αρχές ενημερώνονταν μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Εγκλημα.

Τέλος, εύχεται τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Αποστολίδη.