Αποχωρούν από την κυβέρνηση ΥΠΑΜ και Β.Παπαδόπουλος

Εντός της ημέρας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να ανακοινώσει τον σχηματισμό της νέας κυβερνησης.Σο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν θα είναι ο ΥΠΑΜ Χριστόφορος Φωκαϊδης και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος .imagew-8.aspx

Πριν από λίγο ο Χριστόφορος Φωκαίδης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook το εξής:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για το έργο που έχει επιτελεσθεί στο Υπουργείο Άμυνας και στην Ε.Φ. τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την τιμή να μου αναθέσει τη νευραλγική αυτή θέση και την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε. Ευχαριστώ θερμά και όλους τους συνεργάτες στο Υπουργείο και στο ΓΕΕΦ, όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Ε.Φ. και εύχομαι καλή επιτυχία για συνέχιση στην ίδια πορεία μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού», έγραψε ο Υπουργός.

Για προσωπικούς λόγους δεν συνεχίζει στο νέο σχήμα ο αναπληρωτής ΚΕ
Για προσωπικούς λόγους δεν συνεχίζει στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε:

«Εξαιρετικό ταξίδι 5 δύσκολων χρόνων ολοκληρώνεται. Ευχαριστώ από καρδιάς τον @AnastasiadesCY για την ευκαιρία να είμαι μέρος του και  την εμπιστοσύνη που με περιβάλλει. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Καλή επιτυχία και στην νέα 5ετια θα είμαι πάντα δίπλα σας», έγραψε στο twitter.