Ν.Παπαδόπουλος: Κοινωνική και εθνική αναγκαιότητα η αλλαγή

«To 2018 είναι για τη χώρα μας και το λαό μας η χρονιά της Αλλαγής», δήλωσε σε μεγάλη κεντρική προεκλογική στη Λεμεσό ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος. «Αυτό ζητά η κοινωνία. Αυτό δικαιούνται οι πολίτες. Αυτό αποτελεί το στόχο της προσπάθειας μας και το λόγο για τον οποίο ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας».images-5

«Βλέπουμε καθημερινά τη μάταιη προσπάθεια του κ. Αναστασιάδη και του κ. Μαλά να εμποδίσουν την Αλλαγή», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος. «Να μας κρατήσουν στο χθες. Στην επικίνδυνη πολιτική των τελευταίων 10 ετών στο Κυπριακό, που απειλεί την Κυπριακή Δημοκρατία. Στην αποτυχημένη εσωτερική διακυβέρνηση, που επιδείνωσε την ποιότητα τη ζωής κάθε πολίτη και κάθε νοικοκυριού.»

«Βλέπουμε τον κ. Μαλά να μας ζητά να επιστρέψουμε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια, της οποίας ήταν υπουργός, την πολιτική που οδήγησε στην καταστροφή της Κυπριακής Οικονομίας. Βλέπουμε τον κ. Αναστασιάδη να προσπαθεί να παραπλανήσει το λαό, κρύβοντας τις συνεχείς υποχωρήσεις του στο Κυπριακό, αλλά και την πρόθεση του να συνεχίσει από το σημείο που μας έχε οδηγήσει, με  νέες παραχωρήσεις. Και την ίδια στιγμή, βλέπουμε ότι ο κ. Αναστασιάδης ζει σε μία δική του πραγματικότητα, αρνούμενος να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας».

«Ο λαός μας» είπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, γνωρίζει καλά ότι στις εκλογές έχει να επιλέξει είτε τις νέες υποχωρήσεις του κ. Αναστασιάδη με τις οποίες συμφωνεί και ο κ. Μαλάς, είτε τη Νέα Στρατηγική για να διεκδικήσουμε σωστή λύση. Είτε την αναξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη, είτε την αξιοπιστία των δυνάμεων της Αλλαγής. Είτε την αδιαφορία για την πραγματική οικονομία του κ. Αναστασιάδη και την πολιτική Χριστόφια του κ. Μαλά, είτε  το ολοκληρωμένο δικό μας σχέδιο για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, τη διόρθωση αδικιών, την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».

«Για την Κύπρο», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος, «το 2018, η Αλλαγή δεν είναι σύνθημα. Είναι κοινωνική και εθνική αναγκαιότητα. Όρος για τη βελτίωση της οικονομικής θέσης και της ζωής των νοικοκυριών. Προϋπόθεση για την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Ζητούμενο για να προσφέρει η οικονομία νέες θέσεις εργασίας. Βάση για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή. Απαίτηση για να τερματιστεί η αποτυχημένη και αδιέξοδη πολιτική των τελευταίων 10 ετών στο Κυπριακό. Γι αυτό κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την προσπάθεια μας».