Πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή του Παλιου Λιμανιού Λεμεσού


Σε κινητοποίηση τέθηκε σήμερα το ΤΑΕ Λεμεσού όταν ψαράδες εντόπισαν πτώμα γυναίκας, αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής, να επιπλέει στη θαλάσσια imagew-1.aspxπεριοχή, στην είσοδο του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη γραμμή του πολίτη στο 1460, ενώ ζητά επίσης από τους πολίτες αν γνωρίζουν οτιδήποτε για ελλείπον πρόσωπο, να απευθυνθούν στην αστυνομία, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί οποιαδήποτε εξαφάνιση.

Η πληροφορία λήφθηκε στις 6 και 45 το πρωί και στο σημείο έσπευσε άκατος της λιμενικής αστυνομίας όπου παρέλαβε το πτώμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νέο Λιμάνι και στη συνέχεια στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή  το πτώμα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις ενώ φαίνεται να πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 45 με 50 ετών περίπου.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε στην ξύλινη αποβάθρα σε κοντινό σημείο μια γυναικεία τσάντα η οποία παραλήφθηκε από την αστυνομία ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει στην άτυχη γυναίκα. Επίσης έγιναν, σύμφωνα με την αστυνομία υποβρύχιες έρευνες με την βοήθεια δυτών της αστυνομίας όπου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο κάτω από την ξύλινη αποβάθρα το οποίο παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Τόσο στο σημείο της αποβάθρας όσο και στο πτώμα η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε αυτοψία ενώ η νεκροτομή την οποία θα διενεργήσει τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής.