Τα 101 γενέθλια του γιόρτασε ο θρυλικός «Σπάρτακος» Κερκ Ντάγκλας

Ο υπερ-αιωνόβιος Kirk Douglas, με την πολυετή καριέρα στο Χόλιγουντ,kiktk_0 το περασμένο Σάββατο έγινε 101 ετών και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό του το γιο του Joe και τον επίσης γιο του και διάσημο ηθοποιό Michael Douglas, αλλά και την 98χρονη σύζυγό του Anne και την δισεγγονή του Kelsey (Κέλσι Ντάγκλας) .Προκειμένου να περάσουν μερικές ξεχωριστές στιγμές μαζί, ο γιος του θρυλικού ηθοποιού, Μάικλ, επίσης μεγάλος σταρ, πήρε αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον πατέρα του αυτήν τη μέρα, και μετά επέστρεψε αεροπορικώς για να είναι πίσω στο μεγαλύτερο παιδί του, τον Κάμερον, ο οποίος σύντομα πρόκειται να κάνει τον Μάικλ παππού και τον Κέρκ προπάππου, εφόσον και ο ίδιος αναμένεται να γίνει πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Και φυσικά στο πάρτι γενεθλίων υπήρχε και τούρτα, μόνο που δεν είχε πάνω της 101 κεράκια (γιατί πού να χωρέσουν!) αλλά ηλιοτρόπια.o-kerk-ntagklas-egine-101-etwn-ta-genethlia-me-ton-maikl.w_l

Και αν αναρωτιέστε γιατί η τούρτα είχε ηλιοτρόπια, ο ίδιος ο Michael Douglas  εξήγησε μέσω Facebook πως ήταν μια έμμεση αναφορά στη ταινία Lust for Life (Δίψα για Ζωή) όπου ο Kirk Douglas είχε ενσαρκώσει το διάσημο ζωγράφο Vincent Van Gogh, και ο ίδιος ο Michael εξηγεί πως θεωρεί πως σε αυτόν τον ρόλο είδαμε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του πατέρα του.

Όπως αναφέρει το Deadline, η νύφη του Κερκ, η Κάθριν Ζέτα-Τζοουνς, δεν μπορούσε να είναι παρούσα στο σπίτι του πενθερού της στο Μπέρβερλι Χιλς, αλλά του αφιέρωσε το τραγούδι των γενεθλίων μέσω διαδικτύου.

Ο άλλος γιος του Κερκ, ο Τζόελ, ήρθε οδηγώντας από την έρημο και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του και τον Μάικλ.kikkt

O καρδιολόγος του Κερκ, ο δρ. Π.Κ. Σαχ, ήταν επίσης παρών στη γιορτή και όπως κάνει πάντα σε αυτές τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, έφερε ένα μπουκάλι βότκα για να κεράσει τον «Σπάρτακο» (από την ομώνυμη ταινία του Στάνλει Κιούμπρικ στην οποία ο γηραιότερος Ντάγκλας πρωταγωνιστούσε) το ένα και μοναδικό ποτό που του επιτρέπεται να πίνει μια φορά τον χρόνο.