Δύο 22χρονοι τα θύματα τροχαίου στην Καλλιπόλεως

Σε οδική σύγκρουση, που συνέβη γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα στην οδό Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, έχασαν τη ζωή τους οι 22χρονοι Παρασκευάς Σάββα και Έλενα Νικολάε, και οι δύο από τη Λάρνακα.w8idj9lFNBocshsZTwXe

Οι δύο νέοι επέστρεφαν από πάρτι γενεθλίων του Παρακσυά και το αυτοκινητο οδηγούσε η 22χρονη Ελενα .Η σύγκρουση ήταν  φοβερή και χρειαστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία  για να επεγκλωβίσει τις σορούς των δύο άτυχων νέων.

159ca2b653dba8

Ο άτυχος νέος που έμελλε να γιορτάσει τα τελευταία του γενέθλια με τ’οο τραγικό τέλος.

Συγκεκριμένα, ενώ οι άτυχοι νέοι επέβαιναν του αυτοκινήτου τους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε δέντρο, στη συνέχεια σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα παρακείμενων καταστημάτων και σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χωμάτινο παγκέτο, το οποίο μετακινήθηκε από τη σύγκρουση και κτύπησε σε άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιο πάνω οδό. Το αυτοκίνητο των νεαρών συνέχισε την πορεία του, όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στον δρόμο, αφού κτύπησε σε άλλο τσιμεντένιο περιτοίχισμα.

159ca2b4197edc

Η 22χρονη φοιτήτρια Ελενα το δεύτερο θύμα του μοιραίου αυτοκινήτου.

Οι δύο νεαροί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός τους.
Προτρέπεται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με την οδική σύγκρουση να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-607015, 22-802082 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460