Απάντηση ΑΚΕΛ στην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους

Το ΑΚΕΛ με σημερινή ανακοίνωση του  εκφράζει τη λύπη  του « τόσο για το ύφος όσο και για το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Θεοχάρους αναφορικά με το πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ μας.»Untitled-1106-490x310

Δεν πρόκειται, προστίθεται στην ανακοίνωση « να την ακολουθήσουμε στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας αλλά ούτε και στην προσπάθεια της να ανασύρει αναμασημένα και χιλιοειπωμένα αστήριχτα επιχειρήματα. Θα της υποδείξουμε μόνο ότι αν παρακολουθούσε τις δηλώσεις του Γ.Γ. της ΚΕ του ΑΚΕΛ αλλά και τις ανακοινώσεις του Κόμματος θα διαπίστωνε ότι εγκωμιαζόταν η συλλογική δουλειά που έγινε από το σύνολο των Κυπρίων ευρωβουλευτών.»

Και σημειώνει:«Αυτό που έθιξε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ στην πρωινή παρέμβαση του ήταν ότι επιτέλους τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τόση ζημιά προκάλεσαν διαχρονικά στον τόπο μας θα πρέπει να εγκαταλειφθούν. Αν θέλουμε πραγματικά να υπερασπιστούμε τον τόπο, το δίκαιο και το λαό μας πρέπει να βασιστούμε σε αρχές, τεκμηριωμένα επιχειρήματα και στην αλήθεια. Ας αφήσουμε κατά μέρος τα συνθήματα. Τόσες δεκαετίες δε μας εξυπηρέτησαν σε τίποτε. Αντίθετα μας έβλαψαν και εξακολουθούν να μας βλάπτουν.»

Τέλος αναφέρεται  ότι  «η κ.  Θεοχάρους γνωρίζει πολύ καλά τι είπε και τι εννοούσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ ΑΚΕΛ και αντί να διαστρεβλώνει και να ενεργεί προσβλητικά ας προβληματιστεί.»