Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος ως συνεργός για το φόνο του 22χρονου Αγγλοκύπριου

Η Αστυνομία προχώρησε απόψε στη σύλληψη δεύτερου ατόμου, ενός 26χρονου από τη Λάρνακα, αναφορικά με το φόνο εκ προμελέτης του Μάϊκλ Αντονι Λούις Μηνά, 22 χρόνων Αγγλοκύπριου που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε σε πάροδο της Οδού Τουσχανέ στη Λάρνακα.ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΓΓΛΟΚΥΠΡΙΟΣ 22 ΧΡΟΝΩΝ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθηκε αργά το απόγευμα και θεωρείται ύποπτος για συνέργεια αφού φέρεται ότι προσπάθησε να κρύψει τα ρούχα που φορούσε ο 17χρονος μετά τη διάπραξη του φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι, λίγες μόνο ώρες μετά τη διάπραξη του φόνου, συνελήφθη στο σπίτι συγγενικού του ατόμου στη Λάρνακα, ως ύποπτος ένας 17χρονος ο οποίος και φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά τη διάπραξη του φόνου.Ο 17χρονος φέρεται να οδήγησε την Αστυνομία σε συγκεκριμένο χώρο, όπου και υπέδειξε το τόπο όπου έθαψε το φονικό όπλο, το μαχαίρι δηλαδή με το οποίο επέφερε το θανατηφόρο τραύμα στον άτυχο 22χρονο.Ο 17χρονος είχε απασχολήσει από πολύ νεαρή ηλικία την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, ναρκωτικών και ενδοοικογενειακής βίας.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στην σύλληψη του 17χρονου από τα τηλεφωνικά δεδομένα στο κινητό του 22χρονου, στο οποίο υπήρχαν τόσο τηλεφωνήματα όσο και μηνύματα του υπόπτου προς τον άτυχο Μάϊκλ.

Οι δύο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 22χρονου, η οποία και θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.