Ποίοι εκλέγηκαν στο Π.Γ. ΑΚΕΛ-δια βοής εκλέγηκε η Γραμματεία

Συνήλθε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ η οποία εξέλεξε με μυστική ψηφοφορία τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Για τα μέλη   της Γραμματείας της Κ.Ε. grammateiaδεν έγινε ψηφοφορία καθότι οι υποψήφιοι  ηταν 7 αλλά για να  αποφευχθεί ψηφοφορία,  αποχώρησε ο Νεοκλής Συλικιώτης επικαλούμενος φόρτο εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν πως έπρεπε να γίνει μυστική ψηφοφορία εντούτοις  εγκρίθηκαν δια βοής μόνο οι έξι υποψήφιοι .
Παραθέτουμε κατα σειρά ψήφων που πήραν  τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ το οποίο αποτελείται από 19 μέλη συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

 

1ος Γιώργος Λουκαϊδης,(88)

2ος Στέφανος Στεφανου

3ος Μέλια Αβραάμ

4ος Νίκος Ιωάννου

5ος Τουμάζος Τσελεπή

6ος Γιάννος Λαμάρης

7η Σωτηρούλα Χαραλάμπους,

8ος Νεοκλής Συλικιώτη

9η Χρυστάλλα Αντωνίου

10ος Γιώργος Γεωργιου

11ος Σταύρος Ευαγόρου

12η  Σκεύη Κουκουμά

13ος Χρύσανθος Ζαννέτου (86)

14ος Πάμπης Κυρίτσης  (86)

15η Ελένη Μαύρου

16ος Χρίστος Αλέκου

17ος Αριστος Δαμιανού

18ος Χρίστος Χριστοφίδης

***

 

Στο νεοκλεγέν Πολιτικό Γραφείο ψηφίστηκαν τρία νέα μέλη.Οι Χρύσανθος Ζανέττου, Αριστος Δαμιανού και  Σκεύη Κουκουμά. ενώ εκλογή δεν πέτυχε ο Γ.Γ. της ΕΚΑ Πανίκος Χάμπας ο οποίος πήρε τους λιγότερους ψήφους (29) και κατατάγηκε 19ος.

Τα νέα μέλη  της Γραμματείας

Τα νέα μέλη της Γραμματείας που εγκρίθηκαν δια βοής είναι:

Γιώργος Λουκαίδης, Στέφανος Στεφάνου, Τουμάζος Τσελεπή, Χρ.Αλέκου, Νίκος Ιωάννου και Πάμπης Κυρίτσης. Το νεοκλεγέν μέλος της Γραμματείας είναι ο Τουμάζος Τσελεπής.

Του Π.Γ. και της Γραμματείας προεδρεύει ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ.