Ρίκκος Ερωτοκρίτου: «Πολύ βραδυπορημένο το υπονοούμενο του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ»

Το έργο τόσο των αιρετών όσο και των διορισμένων αξιωματούχων της Κυπριακής Πολιτείας το κρίνει καθημερινά η κοινωνία, η οποία και αξιολογεί όλους ανεξαίρετα, απαντά στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου.rikkos_erotokritou_0

Σε ομιλία του στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης νωρίτερα σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στο διορισμό του κ. Ερωτοκρίτου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως «ένα άνθρωπο με γνωστές κομματικές θέσεις που πανηγύριζε έξαλλα μαζί του στις προεκλογικές εξέδρες».

Σε επικοινωνία του με το ΚΥΠΕ ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι «πολύ βραδυπορημένο μετά από 18 μήνες θητείας στην Νομική Υπηρεσία το υπονοούμενο του κ. Άντρου Κυπριανού για δήθεν έλλειψη αντικειμενικότητας εκ μέρους μου στην ενάσκηση των καθηκόντων μου και αυτό επειδή καταδικάστηκαν από δικαστήρια κομματικά του στελέχη σε αδικήματα που αφορούν διαφθορά και χρηματισμό, όπως βέβαια και στελέχη άλλων κομμάτων».

«Το έργο μας και τις συνέπειες του τόσο των αιρετών όσο και των διορισμένων αξιωματούχων της Κυπριακής Πολιτείας το κρίνει η καθημερινά η κοινωνία που μας αξιολογεί όλους ανεξαίρετα, του κ. Άντρου Κυπριανού συμπεριλαμβανομένου», πρόσθεσε ο κ. Ερωτοκρίτου.