Σκύλος επιτέθηκε σε 10χρονο κοριτσάκι στην Πάφο

Σκύλος επιτέθηκε χτες το απόγευμα σε δεκάχρονο κοριτσάκι τραυματίζοντας την σε διάφορα μέρη του σώματος της.imagew

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις 18:00 χτες το απόγευμα όταν δεκάχρονο κοριτσάκι που περπατούσε σε δρόμο πλησίον της οικίας της, σκύλος πετάχτηκε πάνω από την περίφραξη του σπιτιού της ιδιοκτήτριας του και επιτέθηκε στο παιδάκι.

Η μητέρα του κοριτσιού που διαμένει κοντά έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το κοριτσάκι της στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό και τις ιατρικές εξετάσεις το κοριτσάκι έφερε τραύμα από δάγκωμα στο δεξί μηρό και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση στο παιδιατρικό τμήμα του ΓΝ Πάφου.

Στην συνέχεια στις 22:40 χτες το βράδυ η μητέρα της μικρής κατήγγειλε το περιστατικό στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου .

Εναντίον της 45χρονης ιδιοκτήτριας του σκύλου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας της κατοικίας της και το σπίτι της ερευνήθηκε από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και λειτουργό του Δήμου Πάφου .

Ακολούθως ο σκύλος παραλήφθηκε προκειμένου να εξεταστεί από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. Όπως διαφάνηκε δεν έφερε άδεια κατοχής του σκύλου από αρμόδια αρχή.

Εναντίον της εξετάζεται υπόθεση μη λήψης κατάλληλων μέτρων φύλαξης του σκύλου και κατοχή του σκύλου χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου .