Καταχωρείται αύριο στο δικαστήριο η υπόθεση για στημένα παιγνίδια β’ κατηγορίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να καταχωρηθεί imagewαύριο υπόθεση στην οποία εμπλέκονται δύο άτομα, διαιτητής και πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου β κατηγορίας, ηλικίας 33 και 39 ετών αντίστοιχα και αφορά αδικήματα σχετικά με συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν από τις 3 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2020 και αφορούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε μεταξύ Οθέλλου Αθηένου και Αγίας Νάπας για τη β κατηγορία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Οθέλλου στην Αθηένου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αύριο εκπνέει το διάταγμα κράτησης των δύο υπόπτων και οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να τους παρουσιάσουν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης και παραπομπή της για εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Οι έρευνες των ανακριτών για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίστηκαν με εντατικό ρυθμό προκειμένου να εξασφαλιστεί η μαρτυρία που ήταν απαραίτητη εναντίον των δύο υπόπτων.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας ύστερα και από πληροφορίες που λαμβάνονται συνεχώς και αφορούν άλλες υποθέσεις για χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων.