“Σφάζονται” για το Πολυτεχείο ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι «τουρίστας και στις διαδηλώσεις», σχολίασαν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στη χθεσινή πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.5278541

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ωστόσο ο  Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη “Μεγάλη Βρετανία”», ανέφεραν για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία.

«Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», κατέληξαν στη ΝΔ, σχολιάζοντας την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου.Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν με οξύ ύφος στο συγκεκριμένο σχόλιο: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο», δήλωναν  πηγές της Κουμουνδούρου.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση», συνέχισαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «τουρίστας και στις διαδηλώσεις».