«Εχω 33 στιγμές να ζήσω» το νέο μυθιστόρημα του Πάνου Βασιλείου

33 να ζησω - COVERΤο νέο μυθιστόρημα του γνωστού ψυχολόγου και συγγραφέα Πάνου Βασιλείου θα παρουσιαστεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:-21:00 στο Αμφιθέατρο 1 του ΤΕΠΑΚ (Κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος)

Ο Θάνος είναι µια ιδιαίτερη περίπτωση: ευφυής, εγωκεντρικός, αυτοκαταστροφικός, µισογύνης, αλκοολικός, θυµωµένος µε τον κόσµο ολόκληρο, φιλοθάνατος, ένας ψυχολόγος που προσπαθεί να βοηθήσει άλλους να βρουν το νόηµα και τον εαυτό τους την ίδια ώρα που παραλύει και παραληρεί µπροστά στο δικό του εσωτερικό χάος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Παντελής Παντελή -κλινικός ψυχολόγος, ψυχαναλυτής, ψυχοθεραυτής , καθώς επίσης και ο Πάνος Αγαπητός, ιστορικός εκπαιδευτής ενηλίκων , μέλος της Κυπριακής Σημειωτικής Εταιρείας .

Αποσπάσματα θα διαβάσει η γνωστή ηθοποιός Ελενα Χειλέτη.

 

Ο Θάνος είναι µια ιδιαίτερα ιδιαίτερη περίπτωση: πάσχει από δύο ανίατες ασθένειες.

Ο Θάνος είναι µια µοναδικά ιδιαίτερα ιδιαίτερη περίπτωση: είναι ο πρώτος αθάνατος.

Ένα ανατρεπτικό κι εξωφρενικό μυθιστόρημα, που ακροβατεί µεταξύ λογικού και παράλογου, παράδοξου και συνηθισµένου, θανάτου και µη θανάτου, έρωτα και µίσους. Μέσα από την τρέλα και το θράσος του παρουσιάζει τον παραλογισµό της σηµερινής κοινωνίας, γεννά προβληµατισµούς και ξυπνά στον αναγνώστη κοιµισµένα υπαρξιακά ερωτήµατα την ίδια ώρα που τον παρασέρνει σε ένα κοχλιακό ταξίδι που ξεκινά στο όριο της κοινωνίας και φτάνει στα κατάβαθα του εαυτού.