Σαλβίνι προς Ρίτσαρντ Γκιρ:Μπορείς να πάρεις τους μετανάστες στη βίλα σου

3457082Ο Ματέο Σαλβίνι απάντησε στην κριτική του αστέρα του Χόλυγουντ, Ρίτσιαρτν Γκιρ ο οποίος κάλεσε την ιταλική κυβέρνηση να «σταματήσει να δαιμονοποιεί τους ανθρώπους»Ο Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος κάλεσε τον αστέρα του Χόλυγουντ να «πάρει μαζί του, στη βίλα του, τους μετανάστες».

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία και την Παρασκευή επισκέφτηκε το πλοίο «Ανοιχτή Αγκαλιά», το οποίο βρίσκεται στη θάλασσα της Μεσογείου, έχοντας περισυλλέξει 120 μετανάστες.

Ο 69χρονος σταρ κάλεσε την ιταλική κυβέρνηση να «σταματήσει να δαιμονοποιεί τους ανθρώπους», ενώ επέκρινε τηνEBnOh-hXsAA-KJF πολιτική της Ρώμης περί «κλειστών λιμανιών» για τα πλοία που διασώζουν μετανάστες.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να συγκρίνει την κατάσταση στην Ιταλία με τη μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο ηγέτης της Λέγκα του Βορρά δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έσπευσε να απαντήσει στον αστέρα του Χόλυγουντ.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτός ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος εκφράζει ανησυχία για τη μοίρα των μεταναστών, θέλω να τον ευχαριστήσω. Μπορεί να τους πάρει πίσω στο Χόλυγουντ, στο ιδιωτικό του αεροσκάφος, στη βίλα του. Σ’ ευχαριστώ, Ρίτσαρντ» έγραψε ο Σαλβίνι στο Twitter.