Αποκλείστηκε η σκηνή της δολοφονίας στο Μιτσερό, έρευνες και για την 6χρονη κόρη του θύματος


Υπό αστυνομική φρούρηση τελεί εκ νέου η σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού, ενώ σε νέες έρευνες θα προχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία, καθώς υπάρχει καταγγελία για εξαφάνιση και ενός 6χρονου παιδιού.cache_728x3000_Analog_medium_687694_31165_1642019

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναμένει την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στο Μιτσερό, στη βάση των εξετάσεων DNA, για να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για την ελλείπουσα, για την εξαφάνιση της οποίας έγινε στην Αστυνομία σχετική καταγγελία από φίλη της το 2018.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία συνέλαβε στη Λάρνακα έναν 33χρονο άνδρα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για άτομο ρουμανικής καταγωγής που κατοικεί στη Λάρνακα και ήταν συμβίος της γυναίκας στην οποία πιστεύεται ότι ανήκει το πτώμα, η οποία φαίνεται να είναι ασιατικής καταγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη του 33χρονου έγινε με βάση τις ενδείξεις και το γεγονός ότι η φίλη της ελλείπουσας αναγνώρισε τα σκουλαρίκια που βρέθηκαν στο πτώμα. Ωστόσο, στην καταγγελία που είχε προβεί η φίλη της ελλείπουσας γίνεται επίσης αναφορά και στην κόρη της, ηλικίας 6 ετών περίπου.

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι υπάρχει καταγγελία και για το παιδί, η Αστυνομία απέκλεισε εκ νέου τη σκηνή για σκοπούς εξετάσεων, οι οποίες θα διενεργηθούν το πρωί της Τετάρτης.