Συμφωνία συνεργασίας Γερμανικού Ογκολογικού με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο της Λεμεσού με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ,imagew-6.aspx μέσω του αντιπροσώπου του στην Κύπρο, την εταιρεία iMER Medical Services Ltd.

Σε ανακοίνωσή του, το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο Λεμεσού αναφέρει πως η υπογραφή της συνεργασίας έγινε πρόσφατα και περιλαμβάνει τους τομείς της έρευνας και καινοτομίας, την ανταλλαγή εξειδικευμένων επιστημόνων και καλών πρακτικών, της εκπαίδευσης και του ιατρικού τουρισμού.

Η διατελούσα χρέη διευθύνοντος συμβούλου και υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της iMER Medical Services, Μαριάννα Φόρτωμα, σε δηλώσεις της μετά την υπογραφή της συμφωνίας, τόνισε πως «αυτή αποτελεί μεγίστης σημασίας στρατηγική συνεργασία, η οποία έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προσφορά στους ογκολογικούς ασθενείς ολοκληρωμένων θεραπειών από τους πλέον εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι πλαισιώνονται από άρτια καταρτισμένο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και έχουν στη διάθεσή τους εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας».

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah (www.hadassah-med.com/) στα Ιεροσόλυμα είναι κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό ίδρυμα, το οποίο -σύμφωνα με την ανακοίνωση- για περισσότερα από 100 χρόνια καθορίζει τα πρότυπα του μοντέρνου συστήματος υγείας του Ισραήλ. Διαθέτει πάνω από 130 τμήματα και κλινικές και προσφέρει προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες στον εγχώριο πληθυσμό καθώς επίσης και σε σημαντικό αριθμό ασθενών από άλλες χώρες.