Βρετανία:Πτήση γυρίζει πίσω επειδή δεν υπήρχε αρκετό νερό …για τσάι και καφέ!!

Πτήση της Jet2 από τη Γλασκώβη προς την Τενερίφη επέστρεψε στο αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε, καθώς οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν πως στο αεροσκάφος δεν υπήρχε αρκετή ποσότητα νερού για τσάι και καφέ.

Υπάρχουν πολλοί ανησυχητικοί λόγοι για τους οποίους ένα αεροπλάνο μπορεί να γυρίσει πίσω στο αεροδρόμιο στη διάρκεια μίας πτήσης, αλλά για μια πτήση της Jet2 με προορισμό την Τενερίφη, ο λόγος ήταν πραγματικά μια απροσδόκητη έκτακτη ανάγκη… δεν είχαν αρκετό νερό για να φτιάξουν τσάι και καφέ.1391897

Η πτήση της Jet2 από τη Γλασκώβη πραγματοποίησε έκτακτη παράκαμψη και προσγείωση στο Μάντσεστερ την Κυριακή το πρωί. Το αεροπλάνο ήταν ήδη πάνω από την Ιρλανδία όταν άλλαξε πορεία και γύρισε γρήγορα πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

​«Υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα με την ποσότητα νερού στο αεροσκάφος», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Jet2 στον Mirror. «Δεν υπήρχε νερό για τσάι και καφέδες», πρόσθεσε, σύμφωνα με το RT.

​Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και οι επιβάτες μετέβησαν σύντομα σε διαφορετικό αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, πιθανώς με αρκετό ζεστό νερό για όλο το τσάι και τους καφέδες που επιθυμούσαν.

​Ενώ πολλοί στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κατανοήσουν πλήρως αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν ήταν όλοι οι επιβάτες τόσο εύπιστοι. Ένας επιφυλακτικός επιβάτης φαίνεται να μην πιστεύει στους ισχυρισμούς της αεροπορικής εταιρείας ότι το ζήτημα σχετίζεται με τις χαμηλές ποσότητες νερού αλλά πως είχε να κάνει με κάποιο «σοβαρό» τεχνικό ζήτημα που η εταιρεία έκρινε πως έπρεπε να αποκρύψει.