Την Τετάρτη η εκδίκαση της ένστασης Απόλλωνα για Ουζόχο

Συνεχίζονται ι έρευνες της  Αστυνομίας

 

Αναβάλλεται για την Τετάρτη, η εξέταση από τον αθλητικό δικαστή, της ένστασης της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο, σε σχέση με την εγκυρότητα του δελτίου υγείαςUnknown-1 του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Francis Uzoho.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, η αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα εξέτασης της ένστασης, αποφασίστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη, λόγω της απόφασης που έλαβε ο ΚΟΑ το περασμένο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, να ακυρώσει το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή.

“Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα έχει προγραμματιστεί από τον Αθλητικό Δικαστή για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου”, προστίθεται.

Υπενθυμίζεται πως το Διοικητικό Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, ασκώντας τις δια του Νόμου εξουσίες του, αποφάσισε το περασμένο Σάββατο, σε έκτακτη Συνεδρία του, την ακύρωση του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζονται  οι εξετάσεις της Αστυνομίας γύρω από την διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα, ενώ παραμένει υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων 42χρονος από τη Λευκωσία, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Το διάταγμα κράτησης του 42χρονου λήγει αύριο, ενώ η Αστυνομία προχώρησε τα τελευταία 24ωρα με εντατικούς ρυθμούς σε ανακρίσεις και λήψη καταθέσεων, μια εκ των οποίων ήταν χθες του Προέδρου της Ανόρθωσης Ανδρέα Παντελή.