Oι λεπτομέρειες για το γάμο Κλούνεϊ -Αμάλ

Συναγωνίζονται τα Μ.Μ.Ε  ηλεκτρονικά και έντυπα ποιά θα πρωτοπροβάλουν λεπτομέρειες  για το γάμο του διάσημου ηθοποιού Τζ.Κλούνει με την εκλεκτή της καρδιά του Αμάλ Αλαμουντίν.Αντιγράψαμε και εμείς κάποιες καυτες δήθεν λεπτομέρειες και σας τις …σερβίρουμε:

19563508_Italy_Clooney_Wedding_JPEG_0694e.limghandler* Ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Βάλτερ Βελτρόνι, τέλεσε και την prive τελετή του Σαββάτου στο Aman Canal Grande Hotel και τον πολιτικό γάμο τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ca ‘Farsetti

*Ο ηθοποιός Matt Damon και η σύζυγός Luciana ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στην τελετή του Σαββάτου

*Το μεγάλο «ναι» ακούστηκε στις 20:18, προκαλώντας χειροκροτήματα και επευφημίες από τους φίλους και την οικογένειά τους.

*Λέγεται ότι ένας σαξοφωνίστας, ένας πιανίστας και δυο μπασίστας έπαιζαν ενώ οι επισκέπτες έφταναν στην τελετή.

*Μετά την τελετή, οι επισκέπτες απόλαυσαν σαμπάνια και gourmet καναπεδάκια, συμπεριλαμβανομένων πολέντα με άγρια μανιτάρια. Ακολούθησε ένα δείπνο πέντε πιάτων, μεταξύ των οποίων ριζότο λεμονιού με αστακό και μια επιλογή από λαβράκια και μπριζόλες.

*Πολλοί ήταν και εκείνοι που λένε ότι τα χέρια του Κλούνει έτρεμαν από συγκίνηση καθώς προσπαθούσε να κόψει την τούρτα

*Απαγορεύτηκε στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το κινητό τους ώστε να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από το γάμο. Μάλιστα, δόθηκαν ειδικές κάμερες με κωδικούς ώστε κάθε φωτογραφία να είναι κωδικοποιημένη και κάθε καρέ πηγαίνει σε μια τράπεζα δεδομένων όπου πρόσβαση έχει μόνο ο Κλούνεï.

*Η αμερικανική Vogue έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τις φωτογραφίες του γάμου, με την Anna Wintour να βρίσκεται μεταξύ των καλεσμένων. Το ζευγάρι θα προσφέρει τα έσοδα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Tο απόγευμα της Δευτέρας είχε οριστικοποιηθεί η ένωσή τους Τζωρτζ Κλούνεï και Αμάλ Αλαμουντίν με πολιτικό γάμο στη Βενετία. Το ζευγάρι έφτασε στο Δημαρχείο στις 1:25 μ.μ. τοπική ώρα με τον Τζωρτζ να φορά ένα deux-piece γκρι κουστούμι ενώ η Αμάλ φορούσε μια κρεμ, κοντομάνικη μπλούζα με palazzo παντελόνι και ένα πλατύγυρο καπέλο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια την διακοσμητική κορδέλα.

Το ζευγάρι έφτασε στο με ένα ταχύπλοο με το όνομα «Amore» και φυσικά εκατοντάδες παπαράτσι να τους ακολουθούν. Κατεβαίνοντας από το σκάφος στάθηκαν για λίγο κοιτώντας όλο αυτόν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή αλλά και στα μπαλκόνια των γύρω κτιρίων. Αφού χάρισαν και οι δυο τα πιο πλατιά τους χαμόγελα μπήκαν στο κτίριο από όπου βγήκαν μετά από λίγο λαμπεροί και χαρούμενοι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και τον Κλούνεï να φιλά στο μάγουλο την Αμάλ.

Οι νεόνυμφοι λίγο αργότερα κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο.

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς…χειρότερα!