Παθολογικά τα αίτια του θανάτου της 61χρονη Βρετανίδας

Παθολογικά είναι τα αίτια του θανάτου της Βρετανίδας Νορίν Ελίζαμπεθ Γουέι, 61 ετών, που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της χθες από τον 63χρονο σύντροφό της, επίσης Βρετανό πολίτη, φέροντας μώλωπες στοCNA_Mf518fdca7e93478bb1348eff25334042 πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, τα σημάδια στο πρόσωπο της προκλήθηκαν από πτώση της από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού της πριν μερικές μέρες.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου και υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Νίκου Τσαπή.

Ο κ. Τσαπής δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής πως τα αίτια θανάτου είναι παθολογικά.

Η νεκροτομή επί της σορού της 61χρονης Βρετανίδας, από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νίκο Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22:30

Σε δηλώσεις της η κ. Παπέττα είπε ότι «έχουμε διενεργήσει νεκροτομή της σωρού της Νορίν Ελίζαμπεθ Γουέι και έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας». Τα αίτια του θανάτου, συνέχισε η κ. Παπέττα, είναι παθολογικά. Έχουν ληφθεί, πρόσθεσε, δείγματα για παθολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου της Βρετανίδας.

Η 61χρονη διέμενε τα τελευταία έξι χρόνια στην Κύπρο με το σύντροφό της στην Έμπα. Ο 63χρονος ζήτησε γύρω στις 14:30 χθες τη βοήθεια γειτόνισσάς του επίσης Βρετανίδας, όταν διαπίστωσε, όπως είπε, ότι η σύντροφος του ήταν αναίσθητη στο δωμάτιό της. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η σκηνή αποκλείστηκε.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις και συνέλεξαν στοιχεία από την οικία του ζεύγους.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ φαίνεται να προβληματίστηκαν ιδιαίτερα και εξέταζαν σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όταν εξακριβώθηκε ότι ο 63χρονος είχε εντοπίσει αναίσθητη την σύντροφο του χθες το πρωί αλλά κάλεσε για βοήθεια χθες το απόγευμα.

Οι ιατροδικαστές Σοφοκλέους, Χαραλάμπους και Παπέττα διενήργησαν γύρω στις 17:30 αυτοψία στη σκηνή.