Π.Καμμένος:«Όταν η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση»

 

Την πρόθεση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση όταν η Συμφωνία των Πρεσπών θα φτάσει για κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.imagew-5.aspx


«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.

Αναφορικά με την αντίδρασή του στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή της πΓΔΜ, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία. Πολλοί «καμμενολόγοι» μιλούν για τα tweet μου. Εδώ είναι Βαλκάνια να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είναι απλή υπόθεση. Από εδώ ξεκίνησε ο Α` Παγκόσμιος Πόλεμος και άναψαν πολλές φωτιές».

Τέλος, ο κ. Καμμένος είπε ότι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είχε στηριχθεί στο ζήτημα της ονομασίας.  «Είναι μια έντιμη και ανοιχτή συνεργασία, μία δημόσια συνεργασία», σημείωσε και αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είχαν ποτέ καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας».