Η Δημοτική Ομάδα ΑΚΕΛ Αμμοχώστου επικρίνει την αντικατοχική εκδήλωση της ΕΔΕΚ

Η Δημοτική Ομάδα ΑΚΕΛ Αμμοχώστου με ανακοίνωση imagewτης επικρίνει την αντικατοχική εκδήλωση της ΕΔΕΚ η οποία έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια και η οποία στράφηκε  ενάντια στο άνοιγμα του οδοφράγματος της Δερύνειας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Μεγάλη, αρνητική έκπληξη, αποτέλεσε για τη Δημοτική μας Ομάδα η μετατροπή της αντικατοχικής εκδήλωσης της ΕΔΕΚ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια σε εκδήλωση ενάντια στο άνοιγμα του οδοφράγματος της Δερύνειας.
Θέση αρχής τόσο για ‘μας όσο και για το Δημοτικό Συμβούλιο στην ολότητά του είναι η παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου για διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες δεν προκαλούν τα αισθήματα των Αμμοχωστιανών, δεν διχάζουν, δεν προκαλούν και για εκδηλώσεις που σέβονται την όποια καλοπροαίρετη διαφορετική άποψη και αυτό το τονίζουμε ιδιαίτερα. Δεν ενοχλεί η διαφορετική άποψη. Ενοχλεί το ότι ορισμένοι θεωρούν τους εαυτούς τους εξυπνότερους από κάποιους άλλους.
Η ΕΔΕΚ, για άλλη μια φορά, αποφάσισε να ξεγελάσει τον Δήμο Αμμοχώστου και μετέτρεψε το Πολιτιστικό Κέντρο σε κέντρο απορριπτισμού και διχόνοιας. Παραδίδεται στην κρίση των Αμμοχωστιανών.
Τέλος ο Δημοτική μας Ομάδα επαναλαμβάνει για ακόμα μια φορά ότι κάθε ρωγμή στις διαχωριστικές γραμμές μας οδηγεί πιο κοντά στη λύση και η επαφή με την τ/κ κοινότητα δημιουργεί συνθήκες που θα υποβοηθήσουν στην επίλυση του Κυπριακού.”